Communicatie bij TC Alkmaar

TC Alkmaar maakt gebruik van vrijwel het complete pakket van de KNLTB om alles te regelen. De website is het hoofdmedium, dat gelinkt is aan de KNLTB Clubapp. Verder worden ook de apps KNLTB Match en KNLTB Meet & Play gebruikt, zie onderstaande uitleg.

KNLTB ClubApp: Banen afhangen voor leden, nieuwsoverzicht, agenda & ledenlijst. Zet vooral de push notificaties aan op je telefoon om altijd het laatste nieuws van TC Alkmaar te ontvangen.

KNLTB Match: Clubladder, wedstrijden tennis en/of padel spelen tegen andere mensen van T.C. Alkmaar. Zie Clubladder voor meer uitleg. 

KNLTB Meet & Play: Tennis- en padelbanen huren voor niet-leden. Zie Baanhuur voor meer informatie.

KNLTB ClubApp

TC Alkmaar gebruikt de KNLTB ClubApp, waarmee op afstand een baan kan worden gereserveerd. Download deze op je mobiele telefoon en registreer je. Als het niet lukt, meld het dan op [email protected]. Er wordt dan een paswoord reset gestuurd. 

Er is ook de mogelijkheid om via deze site af te hangen. Klik rechtsboven op Mijn Club , log in en ga naar het tabblad Baan afhangen

Aan het afhangen zijn een aantal regels verbonden:

  • Per dag kunnen maximaal 2 online reserveringen worden gedaan. Een derde reservering zal dus aan het fysieke afhangbord moeten worden gedaan in het clubhuis.
  • Er kan 7 dagen van te voren worden gereserveerd via de ClubApp/website.
  • Er zijn 2 gravelbanen en 2 smashcourt banen te reserveren via de ClubApp/website. De overige banen zijn alleen via het fysieke afhangbord in de kantine te reserveren.
  • Tot 10 minuten voor de aanvang van de gereserveerde aanvangstijd moet door een van de spelers een bevestiging bij het fysieke afhangbord in het clubhuis worden gedaan. Anders komt de reservering te vervallen.

Om de padelbanen zo optimaal mogelijk te gebruiken is er afhankelijk van het aantal geregistreerde spelers een speeltijd ingesteld: bij 2 spelers 30 minuten, 3 spelers 45 minuten en 4 spelers 60 minuten.

Bij de tennisbanen hanteert de ClubApp de volgende speeltijd: 45 minuten voor 2 of 3 spelers en bij 4 spelers is de speelduur ingesteld op 60 minuten. 

Als er knelpunten worden ondervonden met de instellingen of bij tips, neem dan contact op met [email protected].

Social media

Facebook www.facebook.com/tcalkmaar.nl
Instagram www.instagram.com/tennisclubalkmaar

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar

KVK-nummer