Banen afhangen / huren

Leden: Padel- of tennisbaan afhangen

TC Alkmaar gebruikt de KNLTB ClubApp, waarmee enkele banen op afstand kunnen worden gereserveerd (die je dan op het fysieke afhangbord op het park moet bevestigen). De rest van de banen kan alleen op het park bij het afhangbord worden gereserveerd. 

Er is ook de mogelijkheid om via deze site af te hangen. Klik rechtsboven op Mijn Club , log in en ga naar het tabblad Baan afhangen

Voor meer uitleg over de KNLTB ClubApp ga je naar https://www.tcalkmaar.nl/communicatie .

Niet-leden: Padel- of tennisbaan huren

Niet-leden kunnen via www.meetandplay.nl of via de App Meet & Play (Android en Apple) tennis- en padelbanen bij ons huren. Wijzigingen tot 24 uur voor aanvang kan je doorgeven aan [email protected]

Verhuur voor scholen en bedrijfsevenementen

Hiervoor kunnen afspraken gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met Roland op de Weegh ([email protected]).

Introducees

Leden kunnen een beperkt aantal keren introducees mee laten spelen.

  • In de zomerperiode kan er een introduceepas worden geleend aan de bar. Daarmee kan de introducee zich registeren in het afhangbord. De kosten bedragen €10 per persoon.
  • Met de ClubApp kunnen introducees ook worden toegevoegd. De penningmeester ontvangt dan de bevestiging en zal een betaalverzoek naar de organisator sturen.

Beleid padelbanen

Exclusief voor leden
Banen 1 en 4 (voorste banen) zijn altijd beschikbaar voor leden met uitzondering van competities, toernooien of andere gelegenheden. Dit laatste wordt bepaald door het bestuurslid Parkzaken (Roland op de Weegh).

Padellessen
Baan 3 is primair beschikbaar voor lessen; de betreffende tijden worden in overleg tussen trainers en bestuur in het afhangsysteem vastgelegd. Indien er geen les wordt gegeven, dan worden deze blokken beschikbaar gesteld aan leden en voor verhuur aan niet-leden (op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’). Er kan slechts op 1 padelbaan les gegeven worden (geen lessen op 2 banen tegelijk) tenzij het bestuurslid Parkzaken het wenselijk acht om dit bij uitzondering toe te staan.

Verhuur aan niet-leden (www.meetandplay.nl of via de KNLTB Match App)
Baan 2 is beschikbaar voor verhuur aan niet-leden (alle dagen van 09.00 uur tot 22.30 uur) maar ook voor leden.

Toernooien
In principe worden alle padelbanen gereserveerd. Er zal dan geen gelegenheid zijn voor vrijspelen, verhuur of les tenzij anders bepaald door de toernooicommissie of het bestuurslid Parkzaken.

Competities
Per team zijn er twee banen beschikbaar (primair banen 1 en 4). Als er één team thuisspeelt, dan is de starttijd 14.00 uur. Als er twee teams thuisspelen, dan gelden afwijkende regels (ieder team 2 banen of één team begint eerder dan het andere team). 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar