Nieuws

3 augustus resultaat crowdfunding

Inschrijfformulier crowdfunding TC Alkmaar PDF (download, invullen en opsturen)

Beste leden van de TC Alkmaar,

We zitten nu op € 115.500 met onze Crowdfunding-actie en € 100 via eenmalige donaties; we hebben dus nog € 10.400 te gaan voordat we op de benodigde € 126.000 zijn aanbeland om alle voorgenomen activiteiten te kunnen uitvoeren en de volledige subsidie te kunnen aanvragen. Het nu toegezegde bedrag is natuurlijk prachtig en is ook toereikend om de LED-verlichting op alle banen (wie goed gekeken heeft ziet dat we al zijn begonnen met het laten plaatsen van 2 nieuwe lichtmasten op baan 1) en de 2 padelbanen te kunnen realiseren, maar nog niet voldoende om alle geplande verbeteringen aan kleedkamers, toiletten, trap en hal te kunnen bekostigen.
Omdat de doorlooptijd van de subsidieaanvragen tot wel 20 weken kan oplopen en de subsidieprocedure afgerond moet zijn voor het einde van dit jaar, moeten we uiterlijk medio augustus de subsidieaanvraag ingediend hebben.  

De inschrijving voor de Crowdfunding en de optie om een eenmalige donatie te geven sluit dan ook zondag 9 augustus (tegelijk met de sluitingsdag van het Kaasstadtoernooi :-).

We doen daarom nog een laatste oproep om in te schrijven of te doneren.
Mocht het ons niet lukken om uiterlijk 9 augustus de benodigde € 126.000 bereikt te hebben, zullen we enkele verbeteringen aan het clubhuis moeten laten vallen en kunnen we niet maximaal gebruik maken van de beschikbare subsidie.

Dus: schrijf je alsnog nog in of doneer! Inschrijven kan via het bijgevoegde inschrijfformulier en doneren (ongeacht bedrag) door te storten op de rekening van TC Alkmaar (IBAN: NL59RABO 0128 3348 43, onder vermelding van “Bosmolen 20X”).

Een sportieve groet.
Het bestuur

Bijgevoegde (concept) notulen van de ELV

Inschrijfformulier crowdfunding Word document

Financieringsvoorstel« Terug

» Nieuws archief