Nieuws

26 juni KNLTB Kidsmiddag

Activiteiten kalender 24 t/m 30 juni KNLTB Kidsmiddag. Er worden meer dan honderd kinderen verwacht. Je kan zo binnenlopen, Iederen doet mee!!!

Kidsmiddag zodat alle kinderen uit de regio kunnen kennismaken met tennis 26 juni 14-17 uur.
Op 4 banen, challenges, partijtjes, servicemeter, trainen tegen spelers van het toernooi
Meerdere trainers uit de regio aanwezig. Kom langs en doe gratis mee. Ouders kunnen tevens genieten van toptennis op het park.

 

Tenniskids spellen – Op woensdag 26 juni wordt de jeugd van Alkmaar getrakteerd op een enorme hoeveelheid spellen op de smashcourtbanen van TC Alkmaar. Dit wordt georganiseerd door de WTTA organisatie in samenwerking met o.a. Caroline de Vries van TV De Hout, trainers van andere tennisverenigingen en uiteraard onze eigen tennisschool. De KNLTB heeft toegezegd om allerlei spellen mee te nemen voor de jeugd dus het belooft superleuk te worden.

 

KNLTB Kidsmiddag op woensdag 26 juni

Bij een internationaal toernooi hoort een Kidsmiddag. Verschillende trainers uit Noord-Holland hebben de handen in een geslagen om tennisjeugd vanaf 7 jaar een middag vol vertier te geven. Van spelletjes tot iets serieuzere trainingen: op woensdag 26 juni vanaf 12.00 uur vinden er meerdere activiteiten plaats. Ook zijn er toffe prijzen te winnen! Deelname aan de middag is volledig gratis en is voor alle tennissende jeugd toegankelijk. Het enige dat je hoeft te doen, is je opgeven van info@futurealkmaar.nl

 

« Terug

» Nieuws archief