Nieuws

Tenniskids t/m 9 december opgeven

wijzigingen-jeugdtennis-die-het-tenniskids-programma-beter-maken  Tenniskids aanmelden tot 9 december

Over-tenniskids/blauw-rood-oranje-en-groen  geel Geel   Na groen zijn kinderen helemaal klaar om op een hele baan te tennissen met de bekende gele bal. Ze beheersen de juiste techniek om op een heel veld rally’s te spelen. De kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen dan ook mee gaan doen aan de KNLTB jeugdcompetitie in het voor- en najaar. 

Dit formulier uiterlijk 9 DECEMBER 2018 mailen aan technische commissie  tc@tcalkmaar.nl 

Geef je op voor de tenniskids competitie in het voorjaar

30/11/kom-jij-ook-naar-de-kidsday-op-de-nk-tennis op woensdagmiddag 12 december

24/11 inschrijven voorjaarscompetitie-jeugd

Dit formulier uiterlijk 9 DECEMBER 2018 mailen aan technische commissie  tc@tcalkmaar.nl 

 

Vanaf april 2019 begint de Voorjaarscompetitie, maar daarvoor is het nu alweer tijd om je in te schrijven voor de oranje of rode competitie. (Voorheen was dit de Worldtour tenniskids competitie).  Of voor de groene of gele competitie (junioren)   De wedstrijden worden niet alleen bij TC Alkmaar gespeeld, maar ook bij verenigingen in de buurt.  De oranje en rode competitie duurt 8 weken. Op deze zondagochtenden speel je korte partijtjes, soms enkelspel en soms samen met een tennismaatje.  De speeldata zijn: 31 maart,  7,14, 22 april,  19, 26 mei  2 en 10 juni.

De groene en gele (junioren) competitie wordt ook gespeeld op zondagochtend en duurt 7 weken.  De speeldata zijn: 7,14, 22 april,  12, 19, 26 mei en 2 juni.
Lijkt het je leuk om hier (weer) aan deel te nemen, schrijf je dan snel in en UITERLIJK VOOR 9 DECEMBER 2018. Je kunt je opgeven door het intekenformulier bij Marcel in te vullen,  Of een mail te sturen naar:   TC@TCALKMAAR.NL
Je kunt je individueel inschrijven, maar ook aangeven met wie je graag in een team wilt spelen. We zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden, maar uiteindelijk bepaalt de technische commissie samen met de trainer de teamsamenstelling. Vóór de competitie begint worden alle deelnemers uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst, waarin alles verder uitgelegd wordt. Als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk ook aan de trainers Marcel of Sofie stellen, voor of na de training, Bellen mag ook: 06-21502183

 

« Terug

» Nieuws archief