Nieuws

Verslag 5 oktober TC Alkmaar Eendags SeniorPlus event

Beste deelnemer van het 2017 TC Alkmaar Eendags SeniorPlus event
Het eendags SeniorPlus event 2017 is donderdag 5 oktober onder net acceptabele tennisomstandigheden met 48 deelnemers gespeeld. Dankzij een forse dweilploeg konden 2 gravelbanen net op tijd weer bespeelbaar gemaakt worden.

Seniorplus event dweilen door de deelnemers    Groepsfoto seniorplus event donderdag 5 oktober 2017

We konden dit jaar 14 nieuwe deelnemers begroeten. 20 spelers kwamen van buiten TC Alkmaar, met recht een open SeniorPlus toernooi!

Dit jaar was er de mogelijkheid om in te schrijven voor 2 partijen in plaats van de gebruikelijke 3. Dit voorzag in een behoefte, want er waren 12 inschrijvingen. Wel gingen er nu 6 prijswinnaars met een beker als aandenken naar huis op basis van de meeste gewonnen games (voor op de schoorsteenmantel?). De winnaars waren: Nico Abbink, Wil Bosch, Arie Groeneveld, Marijke Krumperman, Job Rus en Jolanda Pijnacker. Enkele bekende namen, waarmee het loterijkarakter van de loting minder wordt.

 

Volgend jaar gaan we het weer proberen of onze reputatie met een eendagstoernooi met mooi weer waar gemaakt kan worden op de eerste donderdag in oktober: 4 oktober 2018.

 

De Senior Plus commissie

« Terug

» Nieuws archief