Beleid padelbanen

Exclusief voor leden

Banen 1 en 4 (voorste banen) zijn altijd beschikbaar voor leden met uitzondering van competities, toernooien of andere gelegenheden. Dit laatste wordt bepaald door het bestuurslid Parkzaken (Roland op de Weegh).

Padellessen

Baan 3 is primair beschikbaar voor lessen; de betreffende tijden worden in overleg tussen trainers en bestuur in het afhangsysteem vastgelegd. Indien er geen les wordt gegeven, dan worden deze blokken beschikbaar gesteld aan leden en voor verhuur aan niet-leden (op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’). Er kan slechts op 1 padelbaan les gegeven worden (geen lessen op 2 banen tegelijk) tenzij het bestuurslid Parkzaken het wenselijk acht om dit bij uitzondering toe te staan.

Verhuur aan niet-leden (www.meetandplay.nl of via de KNLTB Match App)

Baan 2 is beschikbaar voor verhuur aan niet-leden (alle dagen van 09.00 uur tot 22.30 uur) maar ook voor leden.

Toernooien

In principe worden alle padelbanen gereserveerd. Er zal dan geen gelegenheid zijn voor vrijspelen, verhuur of les tenzij anders bepaald door de toernooicommissie of het bestuurslid Parkzaken.

Competities

Per team zijn er twee banen beschikbaar (primair banen 1 en 4). Als er één team thuisspeelt, dan is de starttijd 14.00 uur. Als er twee teams thuisspelen, dan gelden afwijkende regels (ieder team 2 banen of één team begint eerder dan het andere team). 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar